//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner_11_16.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner22.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/国外bannner-18更新1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner31.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/bananer3.png

Produksi

maca liyane >

Desain

maca liyane >

Babagan awake dhewe

Saka Konsep nganti Rampung

BXL Creative minangka salah sawijining perusahaan desain kemasan lan manufaktur ing China, sing darmabakti kanggo mbantu para klien mbentuk nilai merek, nyedhiyakake solusi kemasan kunci sing disesuaikan karo klien internasional.

liyane

Warta paling anyar

BXL Creative Won IF Design Award 2022

BXL Creative Menang IF Design Award 2022

Teh Oolong Buah Kemasan dirancang kanthi kreatif adhedhasar teh oolong woh, lan kanthi menehi macem-macem kapribaden ...

Lady M Mooncake box

Lady M Mooncake kothak

Desain kemasan 2019 kanggo kothak Lady M mooncake animasi gambar budaya Timur liwat piranti disebut zoetropes.Cus...

L’Oreal Anti-wrinkle Essence PR Gift Package

Paket Hadiah PR L'Oreal Anti-Wrinkle Essence

Tantangan: Tujuan nggawe paket hadiah iki: L'Oreal ngarep-arep yen kit PR iki bakal kaget KOLs, micu kapentingan kanggo nuduhake karo followe ...

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.