//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/国外bannner-01.png
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner22.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner14.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/banner31.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/bananer3.png

Produksi

waca liyane>

Desain

waca liyane>

96 Penghargaan Desain Internasional

Babagan Kita

Saka Konsep nganti Rampung

Didegake ing taun 1999, BXL Creative minangka salah sawijining desain kemasan utama lan perusahaan manufaktur ing Tiongkok, khusus kanggo mbantu klien mbentuk nilai merek, nyedhiyakake solusi kemasan kunci-kunci kanggo klien internasional.

liyane

Tur HQ VR

Tampilan perusahaan 360 °

warta

waca liyane>

Warta Paling Anyar

BXL Creative Won 40 WorldStar Awards.

BXL Creative Menang 40 Penghargaan WorldStar.

Kompetisi WorldStar minangka salah sawijining acara utama World Packaging Organisation (WPO) lan dadi ...

BXL Creative won the “China Patent Award” and “China Excellent Packaging Industry Award”.

BXL Creative menang "China Patent Award" lan "China Sangat Kemasan Indust ...

Tanggal 24th, Desember 2020, Konferensi peringatan 40 taun Federasi Kemasan China, KTT Industri Kemasan 2020 ing Qionghai, t ...

BXL Creative Won Four A’Design Awards

BXL Creative Menang Papat Anugrah Desain A'Design

A'Design Award minangka kompetisi desain tahunan internasional sing misuwur. Iki minangka recogni kompetisi internasional ...

Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.