BXL Creative Menang Tiga Kreatif Internasional Pentawards

Ing "Pentawards Festival" tanggal 22 - 24 September 2020, pidato intine diwenehake. Desainer grafis terkenal Stefan Sagmeister lan direktur desain merek & kemasan Amazon USA Daniele Monti ana ing antarane.

Dheweke nuduhake wawasan paling anyar babagan desain lan ngrembug macem-macem tema sing mengaruhi industri pengepakan saiki, kalebu Kenapa Beauty Beauty Matters; Ngerti Makna Budaya kanggo Ngiyatake Merek & Kemasan; Bosen Desain "Normal", lsp. 

news2 img1

Iki minangka pesta visual kanggo para desainer, sing kalebu seni tanpa gabungan. Minangka penghargaan Oscar ing industri desain kemasan global, karya sing menang mesthi bakal dadi tren tren kemasan produk global.

Pak Zhao Guoxiang, CEO BXL Creative, diundang kanggo menehi hadiah kanggo para pemenang platinum! 

企业微信截图_16043053181980

Kompetisi Desain Pentawards

Total telung karya BXL Creative entuk hadiah utama.

Kothak Hadiah Lady M Mooncake

Merek: Kothak Hadiah Lady M Mooncake

Desain: BXL Creative, Lady M

Klien: Konfeksi Lady M

Silinder kemasan nggambarake wujud reuni bunder, persatuan lan kumpul bebarengan. Wolung potongan Mooncakes (wolu minangka nomer sing paling bejo ing budaya Wétan) lan limalas lengkungan nuduhake tanggal Festival Mid-Autumn, 15 Agustus. Kemasan nada biru-kraton diilhami dening warna langit wengi Autumn sing asri supaya para pelanggan bisa ngrasakake kamulyaning swarga ing omah-omah. Nalika muter zoetrope, lintang-lintang sing digawe emas katon surem nalika ndeleng bayangan cahya. Gerakan dinamis fase rembulan nuduhake wayahe serikat kerja harmoni kanggo kulawarga Tionghoa. Ing crita rakyat Tionghoa, diarani rembulan minangka lingkaran paling padhang paling lengkap ing dina iki, yaiku dina kanggo kumpul kulawarga.

news2 img3
news2 img4
news2 img7

Riceday

Umume, bungkus beras dibuwang sawise dikonsumsi, sing bakal nyebabake sampah. Kanggo ngelingi tren kemasan sing ramah lingkungan, desainer BXL Creative nggawe bungkus beras digunakake maneh.

news2 img8
news2 img9
news2 img10

Ireng lan Putih

Kanthi cerdas nggabungake fungsi, dekorasi, lan konsep desain produk. Retro lan dekorasi penting banget. Uga bisa digunakake minangka ornamen lan bisa didaur ulang kanggo nggayuh perlindungan lingkungan.

news2 img12
news2 img14

Lair ing "ibu kota desain" China -Shenzhen, BXL Creative tetep manut prinsip manawa Kreativitas lan Inovasi minangka sumber pangembangan perusahaan.


Wektu kiriman: Okt-28-2020

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.