Our Team

Tim Kita

Design Team Introduction

Tim Desainer Kita

Layanan penawaran kalebu desain kemasan utama, sekunder & tersier, nyakup desain bentuk botol, desain struktur kothak, desain grafis, desain brosur, desain tampilan, lan layanan kemasan liyane sing gegandhengan.

Total 9 tim desain, kalebu studio BA, desainer ndhuwur BXL Creative.

Kabeh 60+ desainer. 

Prestasi

103 penghargaan desain internasional

30.000+ desain produk

3.518 pelanggan domestik lan luar negeri

Kasus perwakilan: set hadiah L'Oreal PR, set hadiah Shu Uemura Limited, hadiah hadiah LADY M mooncake, lsp. 

封面-04(1)
jishu

Dept R&D

Kanthi luwih saka 35 insinyur, BXL Creative nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi profesional kanggo kabutuhan bungkus produk.

Studio bentuk botol duwe 8 insinyur sing fokus kanggo nyadari ide lan konsep desainer dadi botol / wadhah fisik kanthi pendekatan paling apik lan paling cedhak.

Prestasi

Ing taun 2020, BXL Creative wis entuk 153 paten, kalebu struktur kemasan, bentuk, inovasi teknik deco, desain kreatif, lsp. 

305ca109
Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.