Our Team

Tim Kita

Design Team Introduction

Tim Desainer Kita

Layanan nawakake kalebu desain kemasan primer, sekunder & tersier, nyakup desain bentuk botol, desain struktur kotak, desain grafis, desain brosur, desain tampilan, lan layanan kemasan liyane sing gegandhengan.

Total 9 tim desain, kalebu studio BA, Wan Xiang stuidio, perancang top BXL Creative.

Kabeh 70+ perancang.

Prestasi

101 penghargaan desain internasional

30.000+ desain produk

Ewon pelanggan loro domestik lan luar negeri

Kasus perwakilan: set hadiah L'Oreal PR, set hadiah Shu Uemura Limited, set hadiah kue bulan LADY M, Bvlgari, lsp.

国外bannner-04
jishu

Dinas R&D

Kanthi luwih saka 35 insinyur, BXL Creative terus nyedhiyakake dhukungan teknis profesional kanggo kabutuhan kemasan produk.

Studio bentuk botol duwe 8 insinyur sing fokus kanggo mujudake ide lan konsep desainer dadi botol / wadhah fisik kanthi pendekatan sing paling apik lan paling cedhak.

Prestasi

Ing taun 2022, BXL Creative wis entuk 150 paten, kalebu struktur kemasan, bentuk, inovasi teknik deco, desain kreatif, lsp.

国外bannner-03

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.