Production Capacibility

Kapabilitas Produksi

Pabrik Kita

Didegake ing taun 2008, BXL Creative minangka salah sawijining desain kemasan lan perusahaan manufaktur ing China.

Pasar utama: Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Jerman, Italia, Korea Selatan, lan Timur Tengah.

Industri utama: kaendahan, kosmetik / dandanan, perawatan kulit, minyak wangi, lilin wangi, wewangian omah, panganan / suplemen mewah, anggur & alkohol, perhiasan, produk CBD, lsp.

Macem-macem kategori produk: kothak hadiah gawenan tangan sing dicithak, palet dandanan, tas tangan, silinder, kaleng, polyester / tas jinjing, kothak plastik / botol, botol kaca / toples.Kabeh babagan Kemasan Kustomisasi.

Fasilitas

  • Heidelberg 4C Printing Machine

    Mesin Printing Heidelberg 4C

    Mesin cetak offset Heidelberg CD102 Jerman nambahake keluwesan peralatan kasebut, kanthi rata-rata output 100.000 kothak gawenan tangan lan 200.000 kothak karton saben dina, kanthi efektif njamin produktivitas kemasan.

  • Manroland 7+1 Printing Machine

    Mesin Printing Manroland 7+1

    Dirancang khusus kanggo produksi cetakan berkualitas tinggi, utamane kanggo kertas mylar, kertas mutiara lan jinis kertas khusus liyane sing angel entuk kinerja warna sing dhuwur.Mesin iki nutupi kabeh.

  • Dust-free Workshop

    Bengkel bebas debu

    Kanggo luwih njamin kualitas produk, pabrik dilengkapi khusus karo bengkel bebas bledug.

  • Lab

    Lab

    Tes Panas, Tes Selehake, lsp, saka pilihan materi nganti kontrol proses nganti inspeksi produk rampung, eksperimen logistik 108 simpul kontrol kanggo njamin kualitas apik saben paket.

Heidelberg 4C Printing Machine
Manroland 7+1 Printing Machine
Dust-free Workshop
Lab

Tur Pabrik VR

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.