Production Capacibility

Kapabilitas Produksi

Pabrik Kita

Didegake ing taun 1999, BXL Creative minangka salah sawijining perusahaan desain lan manufaktur kemasan terkemuka ing China.

Pasar utama: Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Jerman, Italia, Korea Selatan, lan Timur Tengah.

Industri utama: kaendahan, kosmetik / dandanan, perawatan kulit, parfum, lilin wangi, wewangian omah, panganan / suplemen mewah, anggur & roh, perhiasan, produk CBD, lsp.

Maneka kategori produk: kothak hadiah gawenan tangan, palet dandanan, tas tangan, silinder, kaleng, poliester / tas tote, kothak plastik / botol, botol kaca / toples. Kabeh Babagan Kemasan Khusus.

Fasilitas

  • Heidelberg 4C Printing Machine

    Mesin Cetak Heidelberg 4C

    Mesin cetak offset Heidelberg CD102 Jerman nambah fleksibilitas peralatan, kanthi output rata-rata 100.000 kothak gawenan tangan lan 200.000 kothak karton saben dina, kanthi efektif njamin produktivitas kemasan.

  • Manroland 7+1 Printing Machine

    Manroland 7 + 1 Mesin Cetak

    Dirancang khusus kanggo produksi cetakan berkualitas tinggi, utamane kanggo kertas mylar, kertas mutiara lan kertas khusus liyane sing angel ditindakake kanthi kinerja warna sing dhuwur. Mesin iki nutupi kabeh.

  • Dust-free Workshop

    Lokakarya tanpa lebu

    Kanggo luwih njamin kualitas produk, pabrik kasebut dilengkapi bengkel tanpa lebu.

  • Lab

    Lab

    Uji Panas, Uji Drop, lsp, saka pilihan material nganti ngontrol kontrol nganti pamriksa produk rampung, eksperimen logistik 108 simpul kontrol kanggo njamin kualitas saben paket.

Heidelberg 4C Printing Machine
Manroland 7+1 Printing Machine
Dust-free Workshop
Lab

Pabrik VR Tour

Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.