background-img
  • BXL Creative Won 40 WorldStar Awards.

    BXL Creative Menang 40 Penghargaan WorldStar.

    WorldStar Competition minangka salah sawijining acara utama World Packaging Organisation (WPO) lan minangka penghargaan global sing paling penting babagan kemasan. Saben taun WPO ngakoni paling apik babagan inovasi kemasan saka saindenging jagad. Kanggo rincian liyane babagan World ...
    Waca liyane
  • BXL Creative won the “China Patent Award” and “China Excellent Packaging Industry Award”.

    BXL Creative menang "China Patent Award" lan "China Industrial Packaging Industry Award".

    Tanggal 24th, Desember 2020, Konferensi peringatan 40 taun Federasi Kemasan China, KTT Industri Kemasan 2020 ing Qionghai, ndeleng sukses ing Boao. Forum KTT Industri Kemasan 2020 ngluncurake laporan sing apik babagan "perlindungan lingkungan ijo, ekonomi bunder, ...
    Waca liyane
  • BXL Creative Won Four A’Design Awards

    BXL Creative Menang Papat Anugrah Desain A'Design

    A'Design Award minangka kompetisi desain tahunan internasional sing misuwur. Iki minangka kompetisi internasional sing diakoni dening Federasi Desain Grafis Internasional, ICOGRADA, lan Asosiasi Desain Eropa, BEDA. Tujuane kanggo nyorot ...
    Waca liyane
  • BXL Creative Won Three iF Design Awards

    BXL Creative Menang Tiga Penghargaan Desain iF

    Sawise telung dina diskusi intensif, tes lan evaluasi kanggo 7.298 entri saka 56 negara, 78 ahli desain saka 20 negara milih pemenang pungkasan Penghargaan Desain iF 2020. BXL Creative duwe 3 kreatif ...
    Waca liyane
  • BXL Creative Won Three Pentawards International Creative Awards

    BXL Creative Menang Tiga Kreatif Internasional Pentawards

    Ing "Pentawards Festival" tanggal 22 - 24 September 2020, pidato intine diwenehake. Desainer grafis terkenal Stefan Sagmeister lan direktur desain merek & kemasan Amazon USA Daniele Monti ana ing antarane. Dheweke nuduhake wawasan paling anyar babagan desain ...
    Waca liyane
  • BXL Creative Packaging Guizhou Factory Officially Signed!

    Pabrik Guizhou Kemasan BXL Ditandatangani Resmi!

    Taun iki, sing pas karo ulang taune perusahaan kaping 21, BXL Creative diundang Pamrentah Provinsi Guizhou kanggo nggawe pabrik ing Guizhou kanggo promosi pembangunan ekonomi ing kana. Minangka perusahaan sing ngucapake matur nuwun, dadi tanggung jawab kanggo kontribusi ...
    Waca liyane
  • BXL Creative Won 4 Packaging Design Awards at this Mobius Advertising Awards Competition

    BXL Creative Menang 4 Penghargaan Desain Kemasan ing Kompetisi Penghargaan Pariwara Mobius iki

    BXL Creative menang "Best Works Award" lan telung "Gold" kanggo desain kemasan ing kompetisi Mobius Advertising Awards 2018, dadi rekor paling apik sajrone 20 taun ing China. Iki uga dadi siji-sijine perusahaan sing menang penghargaan ing Asia. Idea desain iki yaiku bangunan ...
    Waca liyane
  • Fighting Covid-19, BXL Creative is in Action!

    Fighting Covid-19, BXL Creative lagi tumindak!

    Festival Musim Semi taun iki beda karo jaman biyen. Amarga ana virus corona anyar sing tiba-tiba, perang tanpa bubuk bubuk diwiwiti kanthi tenang! Kanggo kabeh wong, iki preinan khusus. Covid-19 saya rame, nyebabake produksi lan saben dinten gesangipun. A ...
    Waca liyane
Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.