background-img
  • Dragon Boat Festival Celebration

    Perayaan Festival Perahu Naga

    Festival Perahu Naga (端午节) ya iku preian tradhisional Tionghoa sing dianakaké ing dina kaping lima sasi kalima ing kalèndher Cina, sing cocog karo pungkasan Mei utawa Juni ing kalèndher Gregorian.Tanggal 3 Juni 2022, perusahaan kita nganakake Festival Perahu Naga a...
    Waca liyane
  • BXL Creative Won IF Design Award 2022

    BXL Creative Menang IF Design Award 2022

    Teh Oolong Buah Kemasan kasebut dirancang kanthi kreatif adhedhasar tèh oolong woh, lan kanthi menehi kapribaden sing beda kanggo tèh woh kayata pelem, anggur, peach, lan blueberry, iki nggambarake macem-macem pribadine para mudha jaman saiki.Nggunakake fragmented ...
    Waca liyane
  • Lady M Mooncake box

    Lady M Mooncake kothak

    Desain kemasan 2019 kanggo kothak Lady M mooncake animasi gambar budaya Timur liwat piranti disebut zoetropes.Pelanggan muter awak silinder kanggo mirsani gerakan sequential saka terwelu leaping sing progresses karo owah-owahan fase rembulan....
    Waca liyane
  • L’Oreal Anti-wrinkle Essence PR Gift Package

    Paket Hadiah PR L'Oreal Anti-Wrinkle Essence

    Tantangan: Sasaran nggawe paket hadiah iki: L'Oreal ngarep-arep yen kit PR iki bakal kaget KOLs, micu kapentingan kanggo nuduhake karo pandherekipun lan kontribusi kanggo promosi merek.Mula, pertimbangan pisanan ing riset lan pangembangan kemasan: carane narik lan ngematake ...
    Waca liyane
  • Soda Packaging Design And Branding

    Desain Kemasan lan Branding Soda

    Soda iki digawe dening BXL Creative kebak fun, saka logo kanggo desain packaging kanggo gambar merek.Ing taun-taun pungkasan, soda wis dadi hit ing industri, narik kawigaten luwih akeh nalika merek liyane gabung ing pasar.BXL tansah percaya yen produk sing apik kudu nyinaoni konsumen lan ...
    Waca liyane
  • Jewelry Packaging Design

    Desain Kemasan Perhiasan

    Kata kunci desain: katresnan, nyenengake lan fashion Kothak hadiah dirancang kanthi cerdas kanggo mbukak saka tengah, kaya mbukak tirai ing tengah panggung.Saben jinis perhiasan duwe ...
    Waca liyane
  • L’Oreal’s Age Perfect Deluxe Skincare PR Kit

    L'Oreal's Age Perfect Deluxe Skincare PR Kit

    Kebak rasa teknologi: Tekstur truffle lan rasa inten sing dipotong digabungake kanggo nggawe simbol visual eksklusif.Jeneng kemasan nggunakake pola ubin, sing kaya truffle bledosan ing kemasan.Overa...
    Waca liyane
  • Pr Kits for Mid-Autumn Festival

    Pr Kits kanggo Mid-Autumn Festival

    Kothak hadiah ngemot kue rembulan lan set perawatan kulit, kothak kasebut muter ing pertengahan musim gugur, laboratorium lan masa depan, nggawe suasana perjalanan antarbintang.Ilustrasi njupuk kapsul ruang minangka latar mburi ...
    Waca liyane
  • 2021 BXL Creative Participated in the China Food and Drinks Fair

    2021 BXL Creative Melu ing Pameran Pangan lan Minuman China

    Tema BXL ing Pameran Pangan lan Minuman China iki yaiku "Nyritakake Cerita Produk kanthi Kreativitas": Ruang Pameran Pengalaman Anggur Terkenal BXL, Ruang Pameran Pengalaman Merek, Ruang Pameran Pengalaman Botol Sauce Wine Experience, Ruang Pameran Pengalaman Gaya Anyar, lan Pameran Budaya...
    Waca liyane
  • Packaging Design Strategies

    Sastranegara Desain Packaging

    1, Desain kemasan kudu banget identik karo strategi merek.Packaging produk banget konkrit.Desain kemasan yaiku kabutuhan kanggo ngowahi konsep strategis dadi basa visual sing bisa dingerteni konsumen kanthi cepet.Strategi kanggo konsumen kanggo entuk ...
    Waca liyane
  • How to make the gift packaging design more attractive?

    Kepiye carane nggawe desain kemasan hadiah luwih menarik?

    Kanthi inovasi lan pangembangan industri desain kemasan sing terus-terusan, bentuk desain kemasan kothak hadiah produk uga terus-terusan inovasi, lan macem-macem cara kemasan anyar muncul, ing antarane, desain kemasan produk minangka cara kemasan sing unik banget, ing hadiah b...
    Waca liyane
  • Napa kustomisasi kothak hadiah disenengi para pelanggan?

    Nalika umume pelanggan tuku produk, sing pertama dideleng yaiku dudu produk, nanging kemasan njaba;yen kothak hadiah katon inconspicuous lan biasa, kamungkinan kanggo digatèkaké dhuwur, supaya wong bakal duwe sak klebatan.Dadi apa sejatine sing disenengi para pelanggan, ayoR...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.