101 International Design Awards

101 Penghargaan Desain Internasional

Designing Capacity

 

BXL Creative mesthi percaya manawa desain kemasan sing apik kanggo merek kasebut lan nggawe adol.

 

Nganti saiki, 9 tim desainer BXL wis menangake 101 penghargaan desain internasional, kalebu RedDot, PENTAWARDS, Mobius Awards, WorldStar Packaging Awards, iF Awards, A' Design Awards, IAI Award, lan CTYPEAWARDS.

 

BXL Creative menangake penghargaan Best of Show lan telung penghargaan Emas kanggo desain kemasan ing Kompetisi Penghargaan Mobius ing 2018, sing dadi rekor paling apik sajrone 20 taun kepungkur ing China.

101奖项明细

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.