103 International Design Awards

103 Penghargaan Desain Internasional

Designing Capacity

 

Wiwit didegake ing taun 1999, BXL Creative mesthi yakin manawa desain kemasan sing apik kanggo merek lan bisa adol.

 

Nganti saiki, 9 tim desainer BXL menang 103 penghargaan desain internasional, kalebu RedDot, PENTAWARDS, Mobius Awards, WorldStar Packaging Awards, iF Awards, A 'Design Awards, IAI Award, lan CTYPEAWARDS.

 

BXL Creative menang penghargaan Best of Show lan telung penghargaan Emas kanggo desain kemasan ing Mobius Awards Competition ing 2018, sing dadi rekor paling apik ing 20 taun pungkasan ing China.

Honors-Awards1
Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.