Kemasan Berkelanjutan Dina Iki lan Besok

Miturut wawasan riset IBM, keberlanjutan wis tekan titik tip. Amarga konsumen saya akeh nyengkuyung sebab sosial, dheweke golek produk lan merek sing selaras karo nilai-nilai kasebut. Saklawasé 6 saka 10 konsumen sing disurvei gelem ngowahi kebiasaan blanja kanggo nyuda pengaruh lingkungan. Saklawasé 8 saka 10 responden nuduhake manawa keberlanjutan iku penting.

Kanggo sing ujar penting banget / penting banget, luwih saka 70% bakal mbayar premi 35%, rata-rata, kanggo merek sing sustainable lan tanggung jawab lingkungan.

Keberlanjutan penting banget kanggo kabeh jagad. BXL Creative tanggung jawab kanggo menehi solusi kemasan ramah lingkungan kanggo para klien internasional lan nyumbang kanggo tujuan keberlanjutan global.

9

Nalika kreatifitas terintegrasi karo solusi paket eko. BXL Creative menang penghargaan Best of Show ing kompetisi Mobius kanthi desain paket Huanghelou.

Ing nggawe paket iki, BXL nggunakake kertas eco & karton kanggo nggawe struktur kothak dinamis, lan nggabung karo desain grafis kanggo niru tampilan bangunan Huanghelou. Desain paket kabeh menehi perawatan eko lan tanggung jawab sosial BXL Creative, dene ing wektu sing padha, menehi kaendahan seni. 

11

Kemasan pulp cetakan, uga dijenengi serat cetakan, bisa digunakake minangka nampan serat utawa wadhah serat, sing dadi solusi kemasan eko, amarga digawe saka macem-macem bahan serat, kayata kertas daur ulang, karton utawa serat alami liyane (kayata tebu, pring , jerami gandum), lan bisa didaur ulang sawise siklus urip sing migunani.

Pentinge kesinambungan global sing luwih gedhe wis mbantu nggawe kemasan pulp dadi solusi sing menarik, amarga biodegradable sanajan tanpa TPA utawa proses fasilitas daur ulang.

Urip Harmoni karo Alam

Sustainability (2)

Desain paket iki uga adhedhasar konsep eko. Iki digawe kanggo merek beras eko sing paling misuwur ing China, Wuchang Rice.

Paket kabeh nggunakake kertas eco kanggo mbungkus kiub lan dicithak nganggo gambar kewan liar lokal kanggo menehi pesen manawa merek peduli karo alam liar lan lingkungan alam. Kantong njaba uga didhasarake keprigelan eko, sing digawe nganggo katun lan bisa digunakake maneh minangka tas bento. 

IF

Conto liyane sing sampurna kanggo nuduhake paket sing diwenehake, nalika kreativitas terintegrasi karo solusi paket eko.

BXL Nggawe desain paket iki kanthi nggunakake bahan kertas eco kanthi lengkap, saka kothak njaba menyang tray ing njero. Baki kasebut ditumpuk karo lapisan karton bergelombang, menehi perlindungan lengkap kanggo botol anggur sajrone transportasi sing angel.

Lan kothak njaba dicithak nganggo "Antelope Tibet Mbusak" kanggo ngirim pesen marang masarakat yen kewan liar ilang. Saiki kita kudu tumindak lan tumindak sing wajar.

Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.