Kemasan Sustainable Dina lan Sesuk

Miturut wawasan riset IBM, kelestarian wis tekan titik tipping.Minangka konsumen tambah akeh ngrangkul panyebab sosial, padha golek produk lan merek sing selaras karo nilai.Saklawasé 6 saka 10 konsumen sing ditliti gelem ngganti kebiasaan blanja kanggo nyuda dampak lingkungan.Saklawasé 8 saka 10 responden nuduhake kelestarian penting kanggo dheweke.

Kanggo sing ujar manawa penting banget, luwih saka 70% bakal mbayar premi 35%, rata-rata, kanggo merek sing lestari lan tanggung jawab kanggo lingkungan.

Kelestarian penting kanggo kabeh jagad.BXL Creative njupuk tanggung jawab kanggo nyedhiyakake solusi kemasan sing ramah lingkungan kanggo klien internasional lan menehi kontribusi kanggo kelestarian global.

环保内包1副本
LINGKUNGAN

 

PLA: 100% biodegradable ing kompos industri

We offerbiodegradablepackaging sing gampang kanggo nangani lan nawakake macem-macem maksimum.

 

 

PCR: bahan plastik daur ulang, nyuda plastik siji-siji

 

环保内包3
内包环保
9

LINGKUNGAN

 

 

 

Nalika kreatifitas terintegrasi karo solusi paket eco.BXL Creative wis menangaké penghargaan Best of Show ing kompetisi Mobius kanthi desain paket Huanghelou.

Ing nggawe paket iki, BXL nggunakake eco paper & paperboard kanggo mbangun struktur kothak dinamis, lan nggabungake karo desain grafis kanggo niru tampilan bangunan Huanghelou.Desain paket kabeh nyedhiyakake perawatan lingkungan lan tanggung jawab sosial BXL Creative, lan ing wektu sing padha, menehi kaendahan seni.

 

 

 

 

Kemasan pulp sing dicetak, uga diarani serat cetakan, bisa digunakake minangka tray serat utawa wadhah serat, yaiku solusi kemasan eco, amarga digawe saka macem-macem bahan serat, kayata kertas daur ulang, karton utawa serat alami liyane (kaya tebu, pring). , jerami gandum), lan bisa didaur ulang maneh sawise siklus urip sing migunani.

Pentinge kelestarian global sing saya tambah akeh mbantu nggawe kemasan pulp dadi solusi sing menarik, amarga biodegradable sanajan ora ana TPA utawa fasilitas daur ulang.

11

Urip ing Harmoni karo Alam

Sustainability (2)

Desain paket iki uga adhedhasar konsep eco.Iki digawe kanggo merek beras eko paling misuwur ing China Wuchang Rice.

Paket kabeh nggunakake kertas eco kanggo mbungkus kubus beras lan dicithak nganggo gambar kewan liar lokal kanggo ngirim pesen yen merek kasebut peduli kanggo urip liar lan lingkungan alam.Tas paket njaba uga adhedhasar keprihatinan eko, sing digawe saka katun lan bisa digunakake maneh minangka tas bento.

IF

Conto sampurna liyane kanggo nuduhake apa paket ngirim, nalika kreatifitas Integrasi karo solusi paket eco.

BXL Nggawe desain paket iki mung nggunakake bahan kertas eco mung, saka kothak njaba menyang tray njero.Baki kasebut ditumpuk nganggo lapisan karton bergelombang, nyedhiyakake perlindungan lengkap kanggo botol anggur sajrone transportasi sing angel.

Lan kothak njaba dicithak nganggo "The Disappearing Tibetan Antelope" kanggo ngirim pesen menyang masyarakat yen kewan galak ilang.Saiki kita kudu tumindak lan tumindak sing apik kanggo alam.

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.