Production Projects

Proyek Produksi

BXL Creative ngetrapake bahan anyar, struktur anyar & teknologi anyar, kayata anti-pemalsuan, 3D UV, 3D embossing, pola grating optik, lan tinta thermochromic lsp, kanggo desain lan produksi kemasan kosmetik, dadi siji-of-a-kind .

Sanalika, kemasan sing ramah lingkungan uga entuk bagean gedhe. BXL nindakake tugas gedhe kanggo ngimbangi desain tampilan, fungsionalitas, lan kebutuhan eco.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/13.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0679.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/75.jpg

BXL Creative nawakake materi bahan-bahan panganan, solusi sing disetujoni dening FDA & eco kanggo pelanggan panganan mewah, domestik & luar negeri. Nalika entuk tampilan paket sing apik, BXL ora kompromi babagan masalah keamanan pangan.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-1.jpg

Kemasan anggur & roh minangka salah sawijining bisnis utama BXL. Khusus kanggo pasar Tiongkok domestik, BXL Creative minangka salah sawijining perusahaan & produsen paket sing paling misuwur, nawakake solusi solusi kunci kanggo klien, kalebu nggawe merek sing anyar saka riset pasar, konsep, jeneng, posisi merek, pemasaran strategi, desain butik, desain paket, desain brosur, lsp.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-1.png
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0709.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0727.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0731.jpg

Saiki, 80% produk kemasan perhiasan perusahaan diekspor menyang Eropa & Amerika Utara. Kanthi pengalaman akeh ing operasi ekspor lan manajemen proyek OEM & ODM, BXL bisa nyukupi kabeh kabutuhan kemasan kanggo para pelanggan.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/6b5c49db8.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-3.jpg

BXL Creative duwe macem-macem bisnis kemasan mewah, sing wangi / wangi minangka salah sawijining bagean utama. Klien biasane saka Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Australia, lsp.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-6.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-5.jpg

BXL Creative wis pengalaman suwene pirang-pirang taun ing produksi kemasan lilin wangi internasional, wiwit bisnis internasional diwiwiti. Nganti saiki, klien kalebu merek paling kondhang ing industri kasebut.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-6.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/bbceeef8.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0623.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0667.jpg

Teknik Kemasan

  • Petite Freezing Snowflake

    Kepingan Salju Petite

    Sampeyan bisa nggayuh retakan salju sing retak. Yen dikombinasikake karo desain grafis, bisa nggawe tampilan deco unik.

  • Cold Stamp

    Cap Kadhemen

    Iki luwih akurat & tepat tinimbang cap panas biasa. Deco iki digawe khusus kanggo garis cilik, kurus, titik, huruf & pola, sing ora bisa ditindakake kanthi cap panas. Bisa entuk cap cap foil sing canggih kanthi posisi sing efisien lan akurat. Iki nyoroti pola rasa apik, kepenak, keanggunan, lapisan sing akeh lan narik kawigaten.

  • Gold Heaping

    Tumpukan emas

    Proses iki digawe kanthi nggabungake layar sutra kanthi stamping panas. Sampurna ngirim deco tekstur kanthi finish logam, sing menehi patten kanthi tekstur logam relief, nggawa pengaruh visual sing kuat lan tampilan logam 3D.

  • 3-D UV

    3-D UV

    Nalika UV spot nemu efek 3D, efek tutul lan visual bisa ditemokake.

  • Wrinkle Varnish

    Pernis Kerut

    Ngasilake efek tembus, entuk pengaruh visual sing kuat.

  • Thermochromic Paper

    Kertas Thermochromic

    Kanthi tekanan panas, pola lan garis diowahi menyang ndhuwur kertas, ganti warna kertas dadi kontras cahya lan teduh saka warna kertas latar mburi, sing nambah tekstur lan rasa tangan saka bungkus kasebut.

  • Extra-deep 3D Embossing

    Embossing 3D Ekstra jero

    Kanggo pola & grafik sing pengin entuk lapisan finish emboss 3D kanthi jero lan nggawe pengaruh visual sing kuat, BXL Creative mesthi bisa menehi sampeyan.

  • Embossing Foil Paper Label to replace metal label

    Label Kertas Foil Embossing kanggo ngganti label logam

    Pola garis cahya kanthi lapisan cekung lan cembung lan aran tangan sing diekstrusi saka bahan komposit dhasar kertas lumantar versi garis cahya khusus kanggo ngasilake efek tekstur, rasa enak lan konten sing akeh banget, mula tekstur logam sing relatif kuwat lan pengaruh visual.

  • Customized Pattern Texture

    Tekstur Pola sing Disesuaikan

    Proses iki ditindakake kanthi cara embossing. Pilihan macem-macem garis bisa digawe kanggo cocog. Liwat proses fisik, gambar kasebut bisa ngatasi kelainan apik telung dimensi lan garis pola sing jelas, ngasilake kepenak, kontras sing tajem, lan rasa tangan sing apik. Garis pembiasan asline warna-warni lan duwe pengaruh visual sing kuat.

Petite Freezing Snowflake
Cold Stamp
Gold Heaping
3-D UV
Wrinkle Varnish
Thermochromic Paper
Extra-deep 3D Embossing
Embossing Foil Paper Label to replace metal label
Customized Pattern Texture
Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.