Production Projects

Proyek Produksi

BXL Creative ngetrapake bahan anyar, struktur anyar & teknologi anyar, kayata anti-pemalsuan, UV 3D, embossing 3D, pola kisi optik, lan tinta termokromik lan liya-liyane, kanggo desain lan produksi kemasan kosmetik, dadi siji-saka-a-jenis. .

Ing wektu sing padha, kemasan ramah lingkungan uga njupuk bagéyan gedhe.BXL nindakake tugas sing apik kanggo ngimbangi desain tampilan paket, fungsionalitas & kabutuhan eko.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Pakaging-Technology-image-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/13.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0679.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/75.jpg

BXL Creative nawakake bahan panganan, solusi paket sing disetujoni FDA & eko kanggo pelanggan panganan kelas atas ing domestik & luar negeri.Nalika entuk tampilan paket sing apik, BXL ora kompromi babagan masalah keamanan pangan.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Food-Design-Case-1.jpg

Kemasan anggur & roh minangka salah sawijining bisnis utama BXL.Utamane kanggo pasar China domestik, BXL Creative minangka salah sawijining perusahaan desain paket sing paling kondhang & produsen, nawakake klien solusi produk kunci, kalebu nggawe merek anyar saka riset pasar, konsep, menehi jeneng, posisi merek, pemasaran. strategi, desain butik, desain paket, desain brosur, lsp.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-1.png
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Wine-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0709.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0727.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0731.jpg

Saiki, 80% produk kemasan perhiasan perusahaan diekspor menyang Eropa & Amerika Utara.Kanthi pengalaman sing sugih ing operasi ekspor lan manajemen proyek OEM & ODM, BXL bisa nyukupi kabeh kabutuhan kemasan kanggo para pelanggan.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/6b5c49db8.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Jewelry-Design-Case-3.jpg

BXL Creative nduwe macem-macem bisnis kemasan mewah, sing parfum / wewangian minangka salah sawijining bagean utama.Klien biasane saka Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Australia, lsp.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-6.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-1.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-3.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-4.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Perfume-Design-Case-5.jpg

BXL Creative duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi kemasan lilin wangi internasional, wiwit bisnis internasional diwiwiti.Nganti saiki, klien nyakup umume merek paling misuwur ing industri.

//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-5.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-2.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/Scented-Wax-Design-Case-6.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/bbceeef8.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0623.jpg
//cdn.globalso.com/szbxlpackaging/SY0B0667.jpg

Teknik Packaging

  • Petite Freezing Snowflake

    Petite Freezing Snowflake

    Bisa ngrampungake snowflake sing retak.Yen digabungake karo desain grafis, bisa nggawe tampilan deco sing unik.

  • Cold Stamp

    Perangko Dingin

    Iku luwih akurat & presisi tinimbang hot stamp biasa.Deco iki digawe khusus kanggo garis cilik, kurus, titik, huruf & pola, sing ora bisa ditindakake kanthi cap panas.Bisa ngrampungake cap foil sing canggih kanthi posisi sing efisien lan akurat.Iku nyorot delicacy pola kang, exquisiteness, keanggunan, KALUBÈRAN lapisan lan daya tarik.

  • Gold Heaping

    Tumpukan Emas

    Proses iki digayuh kanthi nggabungake layar sutra kanthi stamping panas.Iku sampurna ngirim deco tekstur karo finish metallic, kang endows patten karo tekstur logam relief, nggawa impact visual kuat lan tampilan metallic 3D.

  • 3-D UV

    3-D UV

    Nalika titik UV ketemu karo efek 3D, iku ngirim tutul gedhe lan impact visual.

  • Wrinkle Varnish

    Varnish kerut

    Ngasilake efek tembus, entuk pengaruh visual sing kuat.

  • Thermochromic Paper

    Kertas Thermochromic

    Kanthi tekanan panas, pola lan garis diowahi ing permukaan kertas, ngganti warna kertas dadi kontras cahya lan iyub-iyub saka warna kertas latar mburi, sing nambah tekstur lan rasa tangan saka paket kasebut.

  • Extra-deep 3D Embossing

    Embossing 3D ekstra jero

    Kanggo pola & grafik sing pengin entuk lapisan finish emboss 3D sing luwih jero kanthi lapisan lan nggawe pengaruh visual sing kuat, BXL Creative mesthi bisa nggawe kanggo sampeyan.

  • Embossing Foil Paper Label to replace metal label

    Label Kertas Foil Embossing kanggo ngganti label logam

    Pola belang cahya kanthi lapisan cekung lan cembung lan tangan diekstrusi saka bahan komposit dhasar kertas biasa liwat versi belang cahya khusus kanggo ngasilake efek tekstur sing sugih, delicacy lan konten sing akeh banget, saengga tekstur metalik lan pengaruh visual sing relatif kuwat.

  • Customized Pattern Texture

    Tekstur Pola Kustomisasi

    Proses iki digayuh kanthi embossing.Pilihan kasepakatan saka macem-macem garis bisa digawe kanggo cocog munggah.Liwat proses fisik, gambar ngatur kanggo nganggep kelainan picturesque telung dimensi lan garis pola cetha, prodhuksi exquisiteness, kontras cetha lan tangan apik aran Sawijining garis refraction nyata warni lan impact visual kuwat.

Petite Freezing Snowflake
Cold Stamp
Gold Heaping
3-D UV
Wrinkle Varnish
Thermochromic Paper
Extra-deep 3D Embossing
Embossing Foil Paper Label to replace metal label
Customized Pattern Texture

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.