Profil Perusahaan

Didegake ing taun 2008, BXL Creative fokus ing desain kemasan lan profesi manufaktur kanggo merek mewah kelas atas sing kalebu macem-macem industri kayata kaendahan, parfum, lilin wangi, wewangian omah, anggur & roh, perhiasan, panganan mewah, lsp.

HQ ing Shenzhen, tengen jejere HK, kalebu area luwih saka 8.000 ㎡ lan karo luwih saka 300 karyawan, kalebu 9 tim desainer (luwih saka 70 desainer).

Total papat pabrik nutupi area luwih saka 78.000㎡.Pabrik utama, kanthi area luwih saka 37,000㎡, dumunung ing Huizhou, 1,5 jam nyopir saka HQ ​​lan luwih saka 300 buruh.

Apa sing bisa kita lakoni
Branding (mbangun merek saka 0)
Desain kemasan (desain grafis & struktur)
Pangembangan Produk
Manufaktur & Planning
Logistik internasional & jadwal turnaround cepet

微信图片_20201022103936
  • Create value for employees

    Karyawan

    Nggawe nilai kanggo karyawan
  • Create value for customers

    Pelanggan

    Nggawe nilai kanggo pelanggan
  • Contribute value to society

    Menehi-bali

    Sumbangan nilai kanggo masyarakat

Pelanggan

Klien BXL Creative nyakup Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah & Australia, lan sapiturute. Pemasok kualifikasi sing diaudit kanggo merek kaya GUCCI, BVLGARI, LVMH, DIAGEO, L'OREAL, DISNEY, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, BXL Creative uga ndhukung 200+ merek internasional medium & cilik liyane kanggo kabutuhan paket lan tujuane kanggo tuwuh bebarengan karo klien.

map-removebg-preview
  • 未标题-3
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
  • 13
  • 15
  • 16

Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.