Profil Perusahaan

Didegake ing taun 1999, BXL Creative fokus ing desain kemasan lan profesi manufaktur kanggo merek mewah mewah sing nutupi macem-macem industri kayata kecantikan, minyak wangi, lilin wangi, aroma wangi, anggur & roh, perhiasan, panganan mewah, lsp.

HQ ing Shenzhen, ing sacedhake HK, kalebu luwih saka 8.000 ㎡ lan luwih saka 280 karyawan, kalebu 9 tim desainer (luwih saka 50 desainer).

Pabrik utama, kanthi jembar luwih saka 37,000㎡, dununge ing Huizhou, 1,5 jam nyopir saka HQ ​​lan luwih saka 300 karyawan.

Apa sing bisa ditindakake
Merek (gawe merek saka 0)
Desain kemasan (desain grafis & struktur)
Pangembangan Produk
Pabrik & Perencanaan
Logistik internasional & jadwal turnaround cepet

微信图片_20201022103936
  • Create value for employees

    Pegawe

    Nggawe nilai kanggo karyawan
  • Create value for customers

    Pelanggan

    Nggawe nilai kanggo pelanggan
  • Contribute value to society

    Menehi bali

    Kontribusi nilai kanggo masarakat

Pelanggan

Pelanggan BXL Creative nutupi Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah & Australia, lsp. Pemasok sing wis diaudit kanggo merek kayata GUCCI, BVLGARI, LVMH, DIAGEO, L'OREAL, DISNEY, lan liya-liyane. Sanalika, BXL Creative uga ndhukung 200+ merek internasional medium & cilik liyane kanggo kabutuhan paket lan tujuane supaya bisa tuwuh bareng klien.

map-removebg-preview
  • 未标题-3
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
  • 13
  • 15
  • 16

Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.