国外bannner-11(1)
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
logo
Telpon

+86 17154883613
+86 4009301996

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu: 10 esuk nganti 2pm & Minggu: Tutup

Alamat

HQ:

Lantai 6, Blok Salah, Bangunan Shenye Jinyuan, Qingshuihe, Luohu, Shenzhen, CHINA, 518023

Pabrik:

No.2, songbai road, taman industri teknologi tinggi huinan, dalan huiao, kutha huizhou 516000


Tutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.