国外bannner-11(1)
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
logo
Telpon

+86 17154883613
+86 4009301996

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu: 10am nganti 2pm & Minggu: Tutup

alamat

HQ:

6th Floor, Block One, Shenye Jinyuan Building, Qingshuihe, Luohu, Shenzhen, CHINA, 518023

Pabrik:

No.2, jalan songbai, taman industri teknologi tinggi huinan, huiao avenue, kota huizhou 516000


Kirim pesen menyang kita:

Nutup
hubungi tim kreatif bxl!

Nyuwun produk sampeyan dina iki!

Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.