Lady M Mooncake kothak

Desain kemasan 2019 kanggo kothak Lady M mooncake animasi gambar budaya Timur liwat piranti disebut zoetropes.Pelanggan muter awak silinder kanggo mirsani gerakan sequential saka terwelu leaping sing progresses karo owah-owahan fase rembulan.

dfh (5)

Silinder kemasan kasebut minangka wujud reuni bunder, kesatuan lan kumpul bebarengan.Wolung potongan Mooncakes (wolung minangka nomer sing paling beruntung ing budaya Timur) lan limalas lengkungan minangka tanggal Festival Mid-Autumn, 15 Agustus.Nada biru kraton saka kemasan kasebut diilhami dening warna langit wengi Autumn sing asri supaya pelanggan bisa nemu kamulyane swarga ing omahe.Nalika muter zoetrope, lintang-lintang foiled emas wiwit kelip-kelip nalika nyekel bayangan cahya.Gerakan dinamis saka fase rembulan nggambarake momen persatuan sing harmonis kanggo kulawarga Tionghoa.Ing crita rakyat Tionghoa, rembulan minangka bunder sing paling padhang lan paling lengkap ing dina iki, dina kanggo reuni kulawarga.

Kanthi nggawe pengalaman kulawarga sing manunggal, desain iki kanthi lancar nggabungake makna Festival Pertengahan Musim Gugur dadi kenang-kenangan sing nengsemake iki.

dfh (1)
dfh (2)
dfh (3)
dfh (4)
dfh (6)

Wektu kirim: Mar-17-2022

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.