Paket Hadiah PR L'Oreal Anti-Wrinkle Essence

Tantangan:
Tujuan nggawe paket hadiah iki: L'Oreal ngarep-arep yen kit PR iki bakal kaget KOLs, micu kapentingan kanggo nuduhake karo pandherekipun lan kontribusi kanggo promosi merek.Mulane, pertimbangan pisanan ing riset lan pangembangan packaging: carane narik kawigaten lan ngematake pangguna kanthi visual lan tactilely, lan nyorot titik sade produk.
XNJ-2
Amarga jadwal proyek sing winates, supaya bisa ndhukung pangembangan proyek anyar tim L'Oreal, BXL Creative nyiyapake tim proyek khusus sing fokus mung kanggo ngembangake proyek L'Oreal.
Sawise pirang-pirang seminar karo tim L'Oreal lan duwe pangerten jero babagan produk lan nilai merek: Set REVITALIFT iki fokus ing anti-wrinkle multi-dimensi lan ngidini para konsumen nyekseni keajaiban anti-tuwa.Kanggo njaga sorotan produk, feminitas lan nuduhake fungsi utamane "anti-wrinkle sing katon", kita duwe ide kanggo nggunakake "proses transformasi wanita" minangka tema kanggo ngrancang paket hadiah PR iki kanthi kreatif.
XNJ-3
1. Mbukak kunci tembung kunci desain
Efek anti-wrinkle intuisi
Ilustrasi modis kanggo mbandhingake
Perbandingan langsung sadurunge lan sawise nggunakake produk
Sadurunge: kerut sing jelas
AFTER: Rejuvenated
Suda tingkat kerut, katon anti-wrinkle.Pungkasane, kemasan produk menehi kesan intuisi babagan teknologi, fashion, lan anti-wrinkle dimensi lengkap.

2. Katon efek anti-wrinkle full-dimensi
Kanggo nggayuh ekspresi kasebut, desainer BXL nggunakake kembang kanggo makili wanita, lan lipatan kanggo nyebut tingkat kerut kanggo menehi konsep dimensi.Kanthi struktur mekanik interaktif sing disambung, para konsumen bisa ngalami pengalaman anti-kerut multi-dimensi anyar kanthi visual.

Lapisan transformasi: layar tutup bakal bebarengan muter nalika mbukak kothak njero, nggawe rasa interaksi antarane kemasan produk lan konsumen.Narik lapisan pisanan metu, wrinkles ing sisih pasuryan saka wong wadon wiwit ilang lapisan dening lapisan.
XNJ-4
Efek desain pungkasan diwenehi: cara interaktif kanggo nggambarake efek anti-wrinkle full-dimensi.
Kita nggunakake struktur pigura foto ing paket njaba kanggo pigura pasuryan wadon masalah dening kisut.Nalika narik kothak njero, layar loncat karo muter awak bakal ganti dadi pasuryan enom sing ayu banget
ing ngendi kisut ilang langsung sawise narik metu produk, nuduhake comparison intuisi sadurunge lan sawise nggunakake.
Desain paket iki kanthi sampurna nyedhiyakake karakteristik produk "anti-wrinkle sing katon" lan "anti-wrinkle multi-dimensi."Iki ngarep-arep yen piranti interaktif iki bakal langsung nduduhake efek miraculous saka wrinkle-ngurangi lan anti-tuwa sadurunge lan sawise nggunakake produk lan nggawa konsumen pengalaman anti-wrinkle paling langsung lan macem.
XNJ-5XNJ-6XNJ-7


Wektu kirim: Mar-10-2022

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.