BXL Creative Menang IF Design Award 2022

Teh Oolong Buah

BXL1

Kemasan kasebut dirancang kanthi kreatif adhedhasar tèh oolong woh, lan kanthi menehi kapribaden sing beda kanggo tèh woh kayata rasa pelem, anggur, peach, lan blueberry, iki nggambarake macem-macem pribadine para mudha jaman saiki.

BXL2 BXL3

Kanthi nggunakake seni kolase pecahan arupa ekspresi, dikarepake para mudha modern bisa nggunakake wektu sing pecah-pecah kanggo santai saka urip sing sibuk lan cocog karo rasa teh sing beda-beda miturut swasana sing beda-beda kanggo entuk pengalaman ngombe teh sing apik.

BXL4 BXL5

Kita mesthi percaya manawa desain kreatif penting banget kanggo produk.

BXL Creative bakal tansah netepi visi "komitmen dadi merek kemasan kreatif nomer 1 ing China lan merek kemasan kreatif internasional sing kondhang", terus-terusan ngluwihi awake dhewe, supaya produk bisa dipasarake kanthi apik amarga desain kreatif, lan nggawe urip luwih apik amarga desain kreatif.


Wektu kirim: Apr-14-2022

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.