Pabrik Guizhou Kemasan BXL Ditandatangani Resmi!

Taun iki, sing pas karo ulang taune perusahaan kaping 21, BXL Creative diundang Pamrentah Provinsi Guizhou kanggo nggawe pabrik ing Guizhou kanggo promosi pembangunan ekonomi ing kana. Minangka perusahaan sing ngucapke matur nuwun, tanggung jawab kita menehi kontribusi kanggo masyarakat. Kajaba iku, bakal dadi tata strategis penting kanggo perusahaan kanggo ngembangake bisnis ing wilayah China Kidul-Wétan.

 

news img1

BXL Creative tindak menyang Provinsi Guizhou kanggo diselidiki lan pilihan situs.

Wiwit Mei nganti September 2020, ketua perusahaan Zhao Guoyi memimpin tim kanggo nganakake inspeksi lan investigasi lapangan ing pirang-pirang panggonan ing Guizhou. Sawise dianalisis kanthi teliti dening manajemen senior perusahaan, Fasilitas BXL Southwest diselehake ing Zona Pengembangan Ekonomi Kabupaten Jinsha, Kota Bijie, Provinsi Guizhou.

news img2

Dolan maring lan ijolan ing kantor pusat kreatif BXL.

Ing rapat ijol-ijolan ing Shenzhen, HQ saka BXL Creative,, loro partai kasebut entuk kesepakatan kanggo nggabungake kaluwihan, sumber daya, lan kerja sama sing jero kanggo entuk mupangat lan hasil win-win

news img6

Upacara penandatanganan proyek

Wakil Sekretaris lan Wakil Walikota County Jinsha County Li Tao (sisih tengen) lan Ketua BXL Creative Packaging Co., Ltd. Zhao Guoyi adoh (kiwa) mlebu "Guizhou BXL Creative Packaging Production Project Project Project Investment" kanggo pihak kaloro pihak kasebut .


Wektu kiriman: Okt-28-2020

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.