news2

BXL Creative Menang 4 Penghargaan Desain Kemasan ing Kompetisi Penghargaan Pariwara Mobius iki

BXL Creative menang "Best Works Award" lan telung "Gold" kanggo desain kemasan ing kompetisi Mobius Advertising Awards 2018, dadi rekor paling apik sajrone 20 taun ing China. Iki uga dadi siji-sijine perusahaan sing menang penghargaan ing Asia.

Baixinglong-(1)

 

Gagasan desain iki yaiku saka bangunan sing ana gandhengane karo urip. Kemasan njaba nyedhiyakake struktur bangunan kanthi rong poin. Kaping pisanan, Huanghe Lou duwe fitur unik. Kapindho, ana paribasan Cina "Urip iku kaya undhak-undhakan bangunan". Lantai sing beda duwe pandangan sing beda. Desainer ngrusak konvensi kasebut lan nggawe simbol super visual, tinimbang seneng rincian. Desain iki sederhana nanging ora sederhana lan elegan lan misterius karo unsur kuno. Jeneng merek uga menehi imajinasi sing apik kanggo para pelanggan.

Baixinglong-(2)

Nganti dina iki, kita wis menang total 73 penghargaan desain internasional. Kita butuh wektu suwe kanggo ngadeg ing panggung internasional. Amarga China dadi saya kuat, pasar Tiongkok dadi luwih penting kanggo luwih akeh merek ing jaban rangkah, elemen budaya Tionghoa ditampa lan dikagumi dening akeh wong ing jagad iki. Kanthi tujuan kanggo nggawa elemen budaya Tionghoa ing panggung desain jagad, BXL Creative saiki bakal aktif. 


Wektu kiriman: Aug-20-2020

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.