Katrangan

L'Oreal royal golden supplement cream PR Gift Package

Ing tahap awal ngluncurake produk iki, selebriti bakal mbantu promosi, mula sing kudu dipikirake nalika ngrancang paket yaiku carane narik lan ngematake pangguna kanthi visual lan tactilely, lan nyorot titik jual produk kasebut.

Miturut panjaluk pelanggan lan adhedhasar nilai merek, BXL Creative nggawe tim layanan proyek kanggo L'Oreal lan mabur kaping pirang-pirang menyang Shanghai kanggo nganakake seminar karo pelanggan.Dheweke nggawe produk iki kanthi jero, fokus ing telung perspektif desain: tactile, konsistensi, lan proporsi.

Tactility

Karya desain kemasan sing apik kudu nggawe wong pengin ndemek lan tuku.Adhedhasar nilai wong sing paling dhuwur, desainer nyempurnakake tembung kunci desain: rasa tingkat dhuwur, rasa kualitas, nyenengake, unik, apik banget, efek tampilan.

Produk utama kothak hadiah PR iki, jar mini madu, nggunakake nektar Manuka sing larang regane kanggo nyorot titik jual produk kasebut kanthi visual.

Bagiane

Karya desain sing apik kudu dibedakake kanthi jelas, lan kemasan njero lan kemasan njaba kudu cocog.

Bentuk kothak njaba ditiru saka sarang tawon, nyorot lan nyorot karakteristik produk kanthi kinerja dhuwur, nambah efek visual kanthi rincian, lan nggambarake orientasi estetika produk sing apik.

Gaya istana, warna emas sing sarwa, kemasan cangkang busur sing ramping, permukaan kothak hadiah ngemot kekuwatan pangarepan.Interioré nganggo produk dhuwur-nilai lan desain tliti: pola dirancang karo honeycombs digabungake karo kembang Manuka lan madu, digabungake karo cahya kanggo efek tampilan paling apik.

prxiangqing (1)
prxiangqing (2)
prxiangqing (3)
prxiangqing (4)
prxiangqing (5)
prxiangqing (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    Kita seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.