Katrangan

Tag Produk

Paket Hadiah PR krim suplemen emas L'Oreal kraton

Ing tahap wiwitan ngluncurake produk iki, selebriti bakal mbantu promosi kasebut, mula sing kudu dipikirake nalika ngrancang paket yaiku kepiye cara narik lan narik kawigaten pangguna kanthi visual lan trampil, lan nyorot titik jual produk kasebut.

Miturut panjaluk pelanggan lan adhedhasar nilai merek, BXL Creative nggawe tim layanan proyek kanggo L'Oreal lan mabur kaping pirang-pirang menyang Shanghai kanggo nganakake seminar karo para pelanggan. Dheweke nindakake nggawe produk iki kanthi jero, fokus ing telung perspektif desain: tactile, konsistensi, lan proporsi.

Taktilitas

Karya desain kemasan sing apik kudu nggawe wong pengin tutul lan tuku. Adhedhasar regane wong inggil, desainer nyaring tembung kunci desain: pangerten tingkat dhuwur, pangertèn kualitas, nyenengake, unik, efek tampilan sing apik.

Produk utama kothak hadiah PR iki, jar mini madu, nggunakake nektar Manuka sing larang kanggo nyorot titik jual produk kanthi visual.

Proporsi

Karya desain sing apik kudu dibedakake kanthi jelas, lan bungkus njero lan bungkus njaba kudu padha karo proporsi sing tepat.

Bentuk kothak njaba ditiru saka lebah lebah, nyuarak lan nyorot karakteristik kinerja dhuwur produk, nambah efek visual kanthi rincian, lan nggambarake orientasi estetika sing apik ing produk kasebut.

Gaya istana, warna emas sing apik, kemasan cangkang busur sing langsing, ing sisih ndhuwur kothak hadiah ngemot kekarepan sing dikarepake. Interioré nggunakake produk sing larang regane lan desain sing tliti: pola sing dirancang karo honeycombs sing digabung karo kembang Manuka lan madu, dikombinasikake karo lampu kanggo efek tampilan sing paling apik.

prxiangqing (1)
prxiangqing (2)
prxiangqing (3)
prxiangqing (4)
prxiangqing (5)
prxiangqing (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tutup
    hubungi tim kreatif bxl!

    Nyuwun produk sampeyan dina iki!

    We seneng nanggapi panjaluk lan pitakon sampeyan.